Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας στη Βουρβουρού

Απολαύστε τις διακοπές σας στη Βουρβουρού Χαλκιδικής στα ανακαινισμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Aitherial (πρώην House Roula) που είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα το κάθε ένα.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Aitherial διαθέτουν μεγάλη κουζίνα ώστε να μπορείτε να ετοιμάζετε το φαγητό σας με άνεση και να είστε ανεξάρτητοι. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό καθώς και τηλεόραση.

Σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει μια ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι καθώς και δύο μονά κρεβάτια στον ενιαίο χώρο.

 

 

Παρόλο που στο House Roula έχουμε στη διάθεση σας μεγάλο κήπο φροντίσαμε τα διαμερίσματα μας να διαθέτουν και μεγάλα μπαλκόνια για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

 

Στην Ελλάδα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΤ κατατάσσονται με το σύστημα των κλειδιών με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στις παροχές αλλά και τους χώρους που διαθέτουν.Σύμφωνα με την κατάταξη του ΕΟΤ το 1 κλειδί είναι το κατώτατο και τα 4 κλειδιά το ανώτατο. Το Aitherial έχει διακριθεί με 4 κλειδιά από τον ΕΟΤ.

Στην ευρύτερη περιοχή μπορείτε να βρείτε σούπερμάρκετ στα 300 μέτρα ενώ στο κέντρο της Βουρβουρού που απέχει 3χλμ μπορείτε να βρείτε περισσότερα καταστήματα, εστιατόρια, πιτσαρίες κλπ. Ο Άγιος Νικόλαος βρίσκεται σε απόσταση 8χμλ και διαθέτει κέντρο υγείας και φαρμακεία.